Evenementenlocatie in Gent

Evenementenlocatie in Gent

✓ Uniek in België

✓ Multifunctionele ruimte

✓ Extra faciliteiten

Bent u op zoek naar een evenementenlocatie in regio Gent? Loftstudio 85 uit Gentbrugge, een deelgemeente van Gent, heeft een prachtige studio die perfect is als evenementenlocatie. Bekijk de mogelijkheden en ontdek hoe u van uw evenement een groot succes kan maken.

Bent u op zoek naar een evenementenlocatie in Gent?

Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden in Gent

Bij onze studio in Gent kan u terecht voor allerlei soorten evenementen. Wilt u een receptie houden en bent u op zoek naar een geschikte zaal? Onze studio oogt prachtig dankzij het natuurlijk daglicht en het zicht op een prachtige tuin en is perfect voor een receptie. Daarnaast hebben we ook een volledig uitgeruste keuken, ideaal voor het maken van hapjes. Of bent u op zoek naar een evenementenlocatie in de buurt van Gent voor een exhibitie? Ook dan is onze zaal perfect, dankzij haar hoge ruimtes. Bekijk welke exhibities we in het verleden al mochten organiseren! Daarnaast kan u ons ook altijd inhuren voor workshops, vergaderzalen of bedrijfsfeestjes.

Maak een afspraak

Wat voor evenement u ook wilt organiseren, wij zijn ervan overtuigd dat u er bij Loftstudio 85 uit Gentbrugge iets prachtig van zal maken. Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen? U kan ons contacteren door te mailen naar maruschka@loftstudio.be of door te bellen naar +32(0) 474 99 36 94. Wij helpen u met plezier verder.