Lookbookstudio in regio Gent

Lookbookstudio in regio Gent

✓ Uniek in België

✓ Multifunctionele ruimte

✓ Extra faciliteiten

Heeft u een verzameling foto’s die u graag wilt tentoonstellen in een lookbookstudio in regio Gent? Onze loftstudio in Gentbrugge, een deelgemeente van Gent, wekt een exclusieve sfeer op en is daarom perfect als lookbookstudio. Bekijk de mogelijkheden.

Bent u op zoek naar een lookbookstudio in regio Gent?

Bekijk onze lookbookstudio in regio Gent

Bent u fotograaf en wilt u uw prachtige foto’s tentoonstellen? Heeft u een eigen kledinglijn die u wilt tonen aan de hand van een lookbook? Loftstudio 85 biedt een ruimte aan die enorm stijlvol is en daarom uw lookbooks op een prachtige manier kan weergeven. Het hoge plafond creëert bovendien een gevoel van ruimte. Daardoor organiseerden we in het verleden al verschillende prachtige tentoonstellingen. Dankzij het grote dakraam kunnen uw klanten genieten van veel natuurlijk daglicht. Komt uw lookbook beter tot zijn recht in een donkere ruimte of wilt u bijvoorbeeld ook zaken laten projecteren op onze witte muren? Onze studio doet ook vaak dienst als fotostudio of filmlocatie en kan volledig verduisterd worden. Wilt u uw kledinglijn niet alleen tonen, maar ook verkopen? U kan onze ruimte ook als pop-up gebruiken voor de verkoop van uw kleren!

Boek onze studio voor uw evenement

Door te kiezen voor onze lookbookstudio in Gent kunnen uw klanten genieten van een toplocatie voor het tentoonstellen van uw foto’s. Maak een afspraak via het contactformulier of bel naar +32(0) 474 99 36 94. Wij zijn erg benieuwd naar uw project en helpen graag met de verwezenlijking ervan!