Vergaderzaal huren in Gent

Vergaderzaal huren in Gent

✓ Uniek in België

✓ Multifunctionele ruimte

✓ Extra faciliteiten

Heeft u een bedrijf en wilt u graag een vergaderzaal huren in regio Gent? Onze meetingruimte in Gentbrugge, een deelgemeente van Gent, is ruim en rustig en is te huren als meeting room. U kan er in alle stilte belangrijke zaken met uw collega’s bespreken. Bekijk de mogelijkheden en ontdek wanneer u onze meetingruimte in Gent kan huren.

Bent u op zoek naar een vergaderzaal in regio Gent?

Dé vergaderzaal voor uw bedrijf huren in Gent

Als u een meetingruimte in regio Gent wilt huren, zoekt u natuurlijk naar een vergaderzaal waar u in alle rust kan discussiëren en brainstormen. De meeting room van Loftstudio 85 in Gent is daarom uitermate geschikt. Ze is enorm ruim en bevat geen afleidende elementen. De muren zijn wit waardoor u, indien nodig, zaken kan projecteren op de muur. Bovendien kan onze meeting room in Gent ook volledig of gedeeltelijk verduisterd worden. Vergaderen kan ook enorm stressvol zijn. Het is dus belangrijk om af en toe even te ontspannen. Wanneer u onze vergaderzaal in Gent zou huren, krijgt u niet alleen toegang tot onze meeting room, maar ook tot onze prachtige tuin. Deze tuin is perfect om een luchtje te scheppen of uw gedachten te laten afdwalen. Bovendien mag u ook onze keuken gebruiken. Hier kan u lekkere koffie zetten, of een gerecht maken indien de vergadering wat uitloopt. Heeft uw bedrijf binnenkort iets te vieren omdat het bijvoorbeeld een jaar geleden werd opgericht? U kan onze studio niet enkel huren als vergaderzaal, maar ook voor een bedrijfsfeest. Dat hebben we in het verleden al voor tal van bedrijven mogen doen.

Plan uw meeting bij ons

Wilt u graag onze meetingruimte in Gent huren voor uw bedrijf? Maak een afspraak via het contactformulier of door te bellen naar +32(0) 474 99 36 94. We kijken wanneer we uw vergadering kunnen inplannen. Binnenkort kan u in alle rust belangrijke zaken bespreken op een leuke locatie!