Eventlocatie

✓ Uniek in België

✓ Multifunctionele ruimte

✓ Extra faciliteiten

Bent u op zoek naar een eventlocatie of feestlocatie? Loftstudio 85 uit Gentbrugge heeft een prachtige studio die perfect dienstdoet als eventlocatie. Wij hebben in het verleden al veel evenementen succesvol laten aflopen en dat blijft onze missie. Bekijk de mogelijkheden en ontdek hoe u van uw evenement een groot succes kan maken.

Bent u op zoek naar een eventlocatie?

Eventlocatie met eindeloze mogelijkheden

Bij onze studio kan u terecht voor allerlei soorten evenementen. De studio is oorspronkelijk ingericht als filmlocatie en oogt daarom ook prachtig dankzij het natuurlijk daglicht en het zicht op een prachtige tuin. Onze fotostudio doet echt ook perfect dienst als eventlocatie of feestlocatie. De ruimte beschikt namelijk over een volledig uitgeruste keuken, ideaal voor het maken van hapjes. Dat maakt van onze studio de perfecte locatie om al uw events te organiseren:

Ook voor rustigere of serieuzere evenementen staat onze eventlocatie open. Zo kan u de feestlocatie ook afhuren als meeting room. Of bent u misschien op zoek naar een eventlocatie voor een exhibitie? Ook dan is onze zaal perfect, dankzij haar hoge ruimtes. Bekijk welke exhibities we in het verleden al mochten organiseren! Daarnaast kan u ons ook altijd inhuren als feestlocatie om eens volledig te ontspannen en al uw zorgen te vergeten.

Maak een afspraak

Wat voor evenement u ook wilt organiseren, wij zijn ervan overtuigd dat u er bij ons iets prachtig van zal maken. Bent u geïnteresseerd en wilt u onze studio graag boeken als eventlocatie of feestlocatie? U kan ons contacteren door te mailen naar info@loftstudio.be of door te bellen naar +32(0) 474 99 36 94. Wij helpen u met plezier verder en zorgen ervoor dat alles klaarstaat voor uw evenement.