Fotostudio in Gent

Wilt u een fotostudio huren in regio Gent? Dan biedt Loftstudio 85 voor u dé oplossing. Onze fotostudio werd al voor allerlei fotoshoots gebruikt. Bovendien bieden wij u veel meer dan enkel een fotostudio. Ontdek waarom u van alle fotolocaties in Gent voor onze fotostudio moet kiezen!

Een fotostudio met tal van mogelijkheden

Het kiezen tussen fotolocaties kan soms moeilijk zijn. Een van de belangrijkste zaken waar u rekening mee moet houden bij het huren van een fotostudio, is de lichtinval. Heeft u nood aan een donkere ruimte of zoekt u fotolocaties met veel natuurlijke lichtinval? Het mooie aan onze fotostudio is dat u zelf kan kiezen. Onze studio beschikt namelijk over een enorm groot dakraam waardoor u kan genieten van veel natuurlijk licht. Wilt u net een zo donker mogelijke ruimte? Dan kan u het dakraam volledig afschermen en de ruimte helemaal verduisteren! Ook wanneer u video’s wilt opnemen bent u welkom in onze studio. Wij beschikken over unieke filmlocaties om bijvoorbeeld een videoclip op te nemen.
 

Toon uw foto’s in onze studio

Het grootste voordeel van onze ruimte, is dat u ze niet enkel als fotostudio kan huren. Ze wordt namelijk ook vaak afgehuurd voor originele exhibities. U kan onze locatie dus als fotostudio huren én wanneer u uw resultaten aan het publiek wilt laten zien, als toonzaal of als locatie van een pop-up fotowinkel. Dat kan u vast niet bij alle fotolocaties! Onze fotolocaties zijn allemaal multifunctioneel en zeer geschikt voor verschillende soorten fotoshoots:

Zo zijn wij uw partner voor elk event dat u wilt organiseren.

 

Boek onze ruimte voor uw fotoshoot

In het verleden werden er al tal van prachtige fotoshoots in onze ruimte gehouden. Die kan u onderaan deze pagina vinden. Ziet u uw project graag in dit rijtje verschijnen? Maak dan een afspraak om onze fotostudio te huren. Een afspraak maken kan via het contactformulier of door te bellen naar +32(0) 474 99 36 94. Wij zijn alvast erg benieuwd naar uw project en helpen graag waar we kunnen!
 

Schrijf je in voor exclusieve updates