Filmlocatie in Gent

Bij Loftstudio 85 kan u een filmlocatie huren in Gentbrugge, een deelgemeente van Gent. Onze filmstudio in Gent staat altijd open voor verhuur. We mochten in het verleden al tal van opnames van videoclips hosten. Bekijk de mogelijkheden en ontdek welke videoclips in onze studio werden opgenomen!

Een unieke filmlocatie huren

Onze filmstudio biedt allerlei mogelijkheden voor het opnemen van uw videoclip. Heeft u voor uw clip veel daglicht nodig? Of wilt u zelfs graag een deel buiten opnemen? Onze studio heeft grote ramen waardoor er veel natuurlijk daglicht binnenkomt. De studio kijkt bovendien uit op een prachtige tuin die ook gebruikt kan worden voor de opnames. Bent u eerder op zoek naar een donkere filmstudio? Ook dat is geen probleem. U heeft namelijk de mogelijkheid om de ruimte compleet te verduisteren. Onze filmlocatie werd dankzij haar multifunctionaliteit al ingehuurd voor de opnames van allerlei videoclips. Er werden echter ook al tal van fotoshoots georganiseerd. Onderaan deze pagina ziet u welke videoclips al in onze studio werden opgenomen.
 

Neem de tijd voor ontspanning

Opnames kunnen vaak stressvol zijn. Het is daarom af en toe nodig om even te ontspannen. Door onze filmstudio te huren, krijgt u ook toegang tot onze andere ruimtes waar u en uw team kunnen ontspannen. Onze filmlocatie beschikt over een keuken waar u een hapje en een drankje kan klaarmaken. Nadien kan u van uw hapje of drankje genieten in onze lounge of strandbar en even uw gedachten verzetten. Dat maakt onze filmlocatie ook de perfecte locatie voor verschillende events:

Ontdek onze prachtlocatie

Vindt u onze filmstudio geschikt voor de opname van uw clip en wilt u deze graag huren? Of komt u liever nog even langs om alles te bekijken? Maak een afspraak via het contactformulier of door te bellen naar +32(0) 474 99 36 94. Wij plannen met plezier uw videoclip in op onze filmlocatie!

Verschillende locaties bij loftstudio85

Andere locaties bij Loftstudio85. Naast de fotostudio/filmstudio kan er bij Loftstudio85 ook gefilmd worden in de overdekte beachbar, lounge of aanpalende tuin.

Mogelijkheden genoeg op onze filmlocatie te Gent.

Lunchen

Kom tot rust tijdens het genieten van een homemade of in de studio geleverde lunch, die je ontspannen kan nuttigen op het overdekte buitenterras.

Schrijf je in voor exclusieve updates