Locatie voor een brainstormsessie in Gent

Locatie voor een brainstormsessie in Gent

✓ Uniek in België

✓ Multifunctionele ruimte

✓ Extra faciliteiten

Heeft u een leuke locatie nodig voor een brainstormsessie met uw collega’s in regio Gent? Dan moet u zeker onze loftstudio eens bekijken. Onze polyvalente ruimte gelegen in Gentbrugge, een deelgemeente van Gent, is de perfecte locatie voor een brainstormsessie met collega’s. Ontdek wat wij u te bieden hebben.

Bent u op zoek naar een locatie voor uw brainstormsessie in regio Gent?

Waarom moet u onze locatie kiezen voor uw brainstormsessie in Gent?

Onze loftstudio is in de eerste plaats enorm ruim. U kan dus makkelijk met uw hele team samenzitten om te brainstormen over ideeën. Daarnaast beschikt onze ruimte ook over een volledig uitgeruste keuken. Brainstormsessies kunnen soms lang duren, in onze keuken kan u snel iets bereiden om te eten of kan u een tas koffie maken. Een brainstormsessie kan soms ook tot veel stress leiden. In dat geval is het belangrijk om even te ontspannen. Loftstudio 85 beschikt over een prachtige tuin met beachbar en lounge, perfect om even te ontspannen en uw gedachten te laten afdwalen van het werk. Naast brainstormsessies kan u nog andere activiteiten voor uw bedrijf bij Loftstudio 85 organiseren. Onze ruimte met tuin is ook perfect voor bedrijfsfeestjes en recepties.

Contacteer ons voor een afspraak

Wilt u graag onze studio in Gent huren als locatie voor een brainstormsessie of een ander evenement? Maak een afspraak via het contactformulier of bel naar +32(0) 474 99 36 94. Wij zorgen met plezier voor de ideale sfeer voor uw brainstormsessie zodat u samen met uw collega’s de juiste beslissingen kunnen maken.