Meeting room in Gent

✓ Uniek in België

✓ Multifunctionele ruimte

✓ Extra faciliteiten

Heeft u een bedrijf en wilt u graag een meeting room huren in regio Gent? Onze meetingruimte in Gentbrugge is ruim en rustig. U kan er in alle stilte belangrijke zaken met uw collega’s bespreken. Bekijk de mogelijkheden en ontdek wanneer u onze meeting room kan huren.

Bent u op zoek naar een meeting room in Gent?

Dé meeting room voor uw bedrijf huren

Als u een meeting room wilt huren, zoekt u natuurlijk naar een vergaderzaal waar u in alle rust kan discussiëren en brainstormen. De filmstudio van Loftstudio 85 is daarom uitermate geschikt. Ze is enorm ruim en bevat geen afleidende elementen. De muren zijn wit waardoor u, indien nodig, zaken kan projecteren op de muur. Bovendien kan onze meeting room in Gent ook volledig of gedeeltelijk verduisterd worden. Vergaderen kan ook enorm stressvol zijn. Het is dus belangrijk om af en toe even te ontspannen. U krijgt bij ons niet alleen toegang tot de ruimte zelf, maar ook tot onze prachtige tuin. Deze tuin is perfect om een luchtje te scheppen of uw gedachten te laten afdwalen. Bovendien mag u ook onze keuken gebruiken. Hier kan u lekkere koffie zetten, of een gerecht maken indien de vergadering wat uitloopt. Heeft uw bedrijf binnenkort iets te vieren omdat het bijvoorbeeld een jaar geleden werd opgericht en ben u nog op zoek naar een eventlocatie? U kan onze studio ook huren voor een bedrijfsfeest om die belangrijke gebeurtenis te vieren.
 

Plan uw meeting bij ons

Wilt u graag onze meeting room huren voor uw bedrijf? Maak een afspraak via het contactformulier of door te bellen naar +32(0) 474 99 36 94. We kijken wanneer we uw vergadering kunnen inplannen. Binnenkort kan u in alle rust belangrijke zaken bespreken op een leuke locatie!