Trouwlocatie

✓ Uniek in België

✓ Multifunctionele ruimte

✓ Extra faciliteiten

Bent u op zoek naar de perfecte trouwlocatie die zowel uniek als volledig uitgerust is voor professionele fotografie? Overweeg dan Loftstudio 85, waar elke hoek een prachtige achtergrond vormt voor uw trouwfoto’s. Onze geavanceerde belichting en technische faciliteiten transformeren uw speciale dag in een onvergetelijk sprookje.

Bent u op zoek naar een trouwlocatie?

Een onvergetelijke dag op een unieke trouwlocatie

Een filmstudio als trouwlocatie kiezen, biedt een originele twist aan uw bruiloft. Onze studio, met zijn idyllische ambiance, is de perfecte plek om de romantiek en de magie van uw liefdesverhaal te vangen. De aanpasbare ruimtes kunnen elk thema of concept dat u wenst omarmen, van een klassieke witte bruiloft tot een modern, eigentijds feest. De sfeervolle verlichting en de cinematografische flair van onze studio maken het een trouwlocatie die uw gasten niet zullen vergeten. Elk detail kan naar uw hand gezet worden om de dag zo persoonlijk en speciaal mogelijk te maken, waardoor uw bruiloft niet alleen een gebeurtenis is, maar een waar kunstwerk. Onze eventlocatie kan ook nog veel andere evenementen faciliteren:

Verzeker u van een droomdag

Droomt u van een trouwlocatie die zowel grootse als intieme momenten kan herbergen? Onze studio biedt de perfecte eventlocatie voor zowel uw ceremonie als receptie. Laat onze studio het decor zijn van de dag waarop u ‘ja’ zegt tegen elkaar, in een sfeer van glamour en romantiek die alleen een echte filmstudio kan bieden.