Videoproductie in regio Gent

✓ Uniek in België

✓ Multifunctionele ruimte

✓ Extra faciliteiten

Is uw bedrijf actief in videoproductie en zoekt u voor uw volgende clip een geschikte locatie in regio Gent? Dan is Loftstudio 85 uit Gentbrugge, een deelgemeente van Gent, zeker iets voor u. Onze loftstudio biedt tal van mogelijkheden voor het opnemen van de perfecte videoclip. Ontdek wat we u te bieden hebben!

Bent u op zoek naar een videoproductie in regio Gent?

Ontdek onze locatie voor videoproductie in regio Gent

Wilt u graag een filmlocatie huren in de buurt van Gent voor uw videoproductie? Onze studio is enorm veelzijdig en daarom uiterst geschikt. Wilt u een videoclip met veel licht? Onze ruimte beschikt over een groot dakraam waardoor er veel natuurlijk licht binnenvalt. Ook beschikken we over een prachtige tuin die gebruikt kan worden. Heeft u liefst zo weinig mogelijk licht voor uw videoproductie in regio Gent? Onze ruimte kan volledig verduisterd worden! Dankzij onze polyvalentie mochten we in het verleden al deel uitmaken van topprojecten zoals een videoclip voor Mama’s Jasje, of The Breakfast Club voor Prima Donna. U kan onze studio trouwens ook voor allerlei andere evenementen huren:

Neem uw videoclip op bij ons

Wilt u graag uw videoproductie zien schitteren tussen al onze andere projecten? Maak dan een afspraak via het contactformulier of door te bellen naar +32(0) 474 99 36 94. Wij zijn alvast erg benieuwd naar uw videoproductie en helpen graag met de verwezenlijking ervan!